Black Dutch Bloggers

Blogs schieten de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond. Een plek waar je onder het genot van een kopje thee heerlijk kunt ontspannen. Hier onder zie je acht blogs van ambitieuze vrouwen in Nederland.

image
Gwendelien Cumberbatch

Facebook
www.haircrush.nl

Gwendelien blogt over de verzorging van kroeshaar, beauty lifestyle, persoonlijke ervaringen, producten review en haar Youtube kanaal.

image
Ashlee Janelle Danso

Facebook
www.ashleejanelle.com

Ashlee is een fashion stylist en fashion blogger. Ze geeft workshops hoe jij je persoonlijke style kan creëren.

image
Rowan Blijd

Facebook
www.rowanblijd.nl

Rowan begon in 2012 met bloggen over kroeshaar en beauty. Al snel voegde ze daar de categorie lifestyle aan toe. Ze is voltijd WO student en heeft een voorliefde voor online media. Zo is ze bijvoorbeeld SISA begonnen, een lifestyle platform voor de jonge vrouw.

image
Nene Merit

Facebook
www.elegancy101.com

Nene Merit is een fashion blogger, PR agent en schrijfster. Met haar diploma in communication and event managment heeft ze met verschillende merken gewerkt, zoals Wehkamp, Blackfashion, Blackgirlskillingit, Fashionbomb Daily and FAB magazine.

image
Daphne Baloe

Facebook
www.daffiebeproud.blogspot.nl

Een blog over de verzorging van kroeshaar, nieuws in het dagelijks leven, struggels in het dagelijks leven, interviews publiceren van mensen, denk maar aan ondernemers, muzikanten,studenten etc. en nog veel meer!

image
Renova Ketelijk

Facebook
www.dutchnaturalista.com

Dutchnaturalista is een blog gericht op naturalhair, lifestyle en beauty. Op deze pagina wordt je op de hoogte gebracht van de laatste activiteiten and more.

image
Delia Titre

Facebook
www.langkroeshaar.nl

Lang Kroeshaar is jouw gids naar lang en gezond kroeshaar. Op deze blog lees je alles wat nodig is om je kroeshaar lang en gezond te laten groeien. Het is mogelijk!

2 gedachtes over “Black Dutch Bloggers

Plaats een reactie